(best bekeken in landschapsmodus)

Studio Damon overall winnaar Bruidsfoto Awards

Winnaar Bruidsfotoaward 2016

In mei zijn wij de Winnaar Bruidsfotoaward 2016 geworden. Voor ons ontzettend speciaal want uit ruim 2200 ingezonden foto’s werden 70 genomineerden gekozen. Hierna mochten het publiek, vakfotografen en iedereen die maar wilde stemmen. Onze sfeervolle bruidsfoto van het geëmotioneerd bruidspaar Krista & Christopher tijdens de ceremonie kreeg de meeste publieksstemmen.

Een stukje uit het interview:
“Het was voor mij een enorme verrassing. Ook dat mijn collega’s daar waren. Zelf zat ik nog in Italië, daar ben ik twee weken geweest voor twee bruiloften.”
Pijlman vertelt over de winnende foto: “Het was op een bruiloft in Italië. Het bruidspaar vroeg wat de mooiste tijd was qua fotografie om te trouwen. Ik adviseerde hen een uur voor zonsondergang. Eva heeft de hele ceremonie gefotografeerd. Ik was op zoek naar dat ene moment. Voor deze foto heb ik een minuut of tien in het gras gelegen. De bruidegom speelt rugby, het was zo’n mooi moment dat hij daar zo kwetsbaar was en er een traan kwam toen zij voorlas waarom ze voor hem gekozen heeft.”

Studio Damon overall winnaar Bruidsfoto Awards
overall- winnaar studio-damon De sfeervolle foto van een geëmotioneerd bruidspaar tijdens de ceremonie kreeg de meeste publieksstemmen

Het is ongelofelijk om de titel De beste trouwfotograaf van nederland 2016 te ontvangen, na in 2014 Overall winnaar Dutch Wedding Award te worden en in 2015 Overall winnaar Master of Dutch wedding photography hebben wij 3 jaar op rij de titel beste trouwfotograaf van nederland.

bruid en bruidegom award winnaar
winnaar bruidsfotoaward 2016

Tijd voor iets nieuws

Tja tijd voor iets nieuws dat zou je nu wel zeggen em dat is ook iets wat bij mij opkomt, stil zitten is iets wat niet bij mij en al mijn collega’s in het woordenboek voorkomt.
Wij zijn dan ook druk dit jaar geweest met verschillende concepten dat in 2017 helemaal wordt uitgerold. Alles in de absolute teken van hoe kunnen wij de bruidsparen die voor ons kiezen een nog beter ervaring geven van hun bijzondere trouwdag. Een goal met de aller beste herinneringen maken van de bruiloft voor het bruidspaar maar ook voor al hun dierbare familie en trouwgasten.
Eind dit jaar zal ik die bekent maken ik doe er nu nog even geheimzinnig over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *