(best bekeken in landschapsmodus)

Wedding Mougins France

Bruiloft in Mougins, Frankrijk, met prachtig en fantastisch bruidspaar Aarti & Carl

Met zijn drieën op weg naar zuid frankrijk, en dat dan ook nog eens met (mijn grote vrienden) Eva en onze nieuwe secondshooter/filmer/talent Daniël; het feest compleet!

Een mooi weekend zou het worden in het kleine (kunstenaarsdorpje) Mougins, vlak naast Cannes. Na de buurt wat verkend te hebben, begonnen we bij het welkomstdiner in het centrum van dit prachtige dorpje. Zaterdag, dag 2, was dé grote dag met de ceremonie in een prachtig kerkje, om daarna te dineren en te feesten in kasteel La Napoule tot een uurtje of 04:00; en ja, wij deden de lichten uit en waren de laatsten die vertrokken! Ik liep uiteindelijk met pijnlijke voeten, zonder schoenen naar de auto. Op zondag kon iedereen relaxed bijkomen op de afterparty met een heerlijke brunch bij de ouders van de bruid thuis.

Dit weekend was bijzonder omdat wij hier ook voor het eerst ons nieuwe concept hebben toegepast, namelijk de ‘Dynamic Stills’: filmen en fotograferen tegelijk. Ik nam naast fotografie vooral het filmen voor mijn rekening en Eva de complete bruidsfotografie, waarbij topper Daniël ons assisteerde. Het was spannend, het was vermoeiend, maar vooral: het was geweldig! ‘Dynamic Stills’ was een echte eye-opener en, zoals ik al een aantal weken rondbazuin, dit is ons nieuwe doel hiermee: wij kunnen onze bruidsparen een betere tastbare herinnering geven. Wij vangen namelijk niet alleen hun geweldige momenten op de foto, maar ook de mooie speeches (opgenomen met professionele audio) en natuurlijk bewegend beeld met video. Wij hebben ondervonden dat de creatieve mogelijkheden enorm zijn met de 3 elementen foto, film en audio. Absoluut de beste herinnering van je trouwdag!

Het jaar 2017 staat dan ook in teken van dit nieuwe concept. Wij blijven natuurlijk gewoon prachtige bruidsfotografie verzorgen, maar gaan de ‘Dynamics Stills’ meer toevoegen in onze reportages. Gewoon omdat ik bruidsparen een geweldige ervaring wil geven, zodat ze nog jaren kunnen blijven genieten van hun speciale dag!

Geniet van de bruidsfoto’s! Tip voor volgende week: de ‘Dynamic Stills’ clip komt online, dus stay tuned! 😉

Lieve groet,

Damon

2 gedachten over “Wedding Mougins France”

  • Hochzeitsfotograf Wien

    Nice wedding photography

  • Erik

    Really great pictures Damon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *