(best bekeken in landschapsmodus)

Renewal of The Vows Carolles met Caroliën & Daniël

Renewal of The Vows Carolles met Caroliën & Daniël

Precies 3 jaar geleden mochten wij de toffe bruiloft van Carolien & Daniël vast leggen bij Paviljoen Puur in Amsterdam, (klik hier voor de foto’s) direct na de bruiloft ben ik hun Honeymoon gaan crashen voor een nieuwe trent: The Day After shoot (klik hier voor de foto’s).

Ook dit keer heb ik weer iets compleet nieuws gedaan namelijk: the renewal of the vows in Normandië Frankrijk en om er nog een schep er boven op te doen ook nog eens gefilmd. Het is geweldig om deze mooie en lieve mensen weer voor de lens te hebben, zij laten zien hoe je liefde kan tonen en verwoorden misschien wel een voorbeeld hoe je de liefde moet vieren.
Ons nieuwe concept Dynamic Stills krijgt steeds meer zijn vorm; foto film en geluid smeden tot één geweldige herinnering, creatieve mogelijkheden zijn nieuw en onbeperkt voor ons.


Op vrijdag reden wij naar Normandië en mochten wij verblijven in de prachtige watermolen van mijn goede vrienden, zoek je nog een leuke vakantie adres is dit echt fantastisch!
De ochtend begon prachtig lichte vors en de zon kwam rood op het zou een stralende dag worden.
Na de voorbereiding shots en het schrijven van de vows, was de ontmoetings moment bij het beekje. Lang werd er gezoend, geknuffeld totdat mijn bloten voeten blauw werden want alleen de beste hoek was vanuit het water.
Een leegstaand klooster was ons volgende locatie en daar vanuit op weg naar de zonsondergang bij de kust van Carolles.
Het is fantastisch dat ik de momenten mag vastleggen van mijn vrienden in 3 jaar zijn wij dikke vrienden geworden en Daniël fotografeert nu zelfs regelmatig met ons mee. Renewal of the vows is zo goed omdat je weer opnieuw en officiel de liefde mag verklaren aan elkaar.
Een aantal jaren na de bruiloft gebeurt er veel en het is fijn om er even weer bij stil te staan, waarom je voor elkaar hebt gekozen. Het is bijzonder dat ik dit mag vast leggen in beelden en Dynamic Stills maakt het een nog betere herinnering omdat gesproken woorden en bewegende beelden nog meer geeft.
Dit jaar staan er heel veel Dynamic Stills bruiloften in de agenda, van bruidsparen die deze experiment met ons aan gaat. Afgelopen zaterdag heb ik weer een mooie bruiloft vast gelegd waarbij ik gefotografeerd en tegelijk gefilmd heb nadien ik de beelden terug keek besef ik; dit is de juiste weg ik maak nu The Best Memories from your Wedding Day…. to be continued! Gr. Damon

Eén gedachte over “Renewal of The Vows Carolles met Caroliën & Daniël”

  • Bassie

    Indeed! It doesn’t get better than that! Soooo specially made! Some piece of Art!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *