(best bekeken in landschapsmodus)

bruidsfotografie noordwijk

Dynamic Workshop Italië

De Dynamic Workshop Italië, november 2017 – Een compleet nieuwe Workshop voor bruidsfotografen; De Dynamic Workshop Italië

Het is zover: wij gaan naar Italië! Naar Puglia, om precies te zijn, de hak van de laars.

Wanneer? Van zaterdag 4 november t/m 7 november 2017

Investering? €1495,- – Let op: max. 12 plekken!

Heb je een vraag of wil je graag deze workshop boeken? Neem contact met ons op!

Deze mega grote workshop staat alles in teken om het beste uit jezelf te halen en fantastische herinneringen te maken voor voor je bruidsparen !

studio-damon-photography-damon-pijlman02

Op 4 november t/m 7 november neem ik jullie mee naar het fantastische stadje Matera en de prachtige kustplaats Poligano a Mare om prachtige dynamische beelden te maken.

Op zaterdagavond 4 novembert is reis- en aankomstdag. Dan  beginnen we met een overheerlijk Italiaans welkomstdiner en een introductie van de rest van de dagen.
De zondag, maandag en dinsdag zijn de workshop-dagen.

– Zondag –
Vandaag behandelen wij het licht. Het wordt een theorie dag met mijn tips en trucs. De technieken omtrent het licht ga ik uitleggen en jullie gaan ze ook toepassen, waarbij de volgende technieken aan bod komen:
* Flitsen – remote flits
* Bestaand licht
* Creatieve fotografie
Op zondag behandelen wij ook mijn Dynamic workflow; post proces en editing dynamic slideshows en doen wij een inspirerende portfolio mentoring

bruiloft rijswijk bruidsfeest delft bruidsfotografie huize ter werve bruidsfotografie De Lindenhof in Delft bruiloft Landgoed Te Werve

– Maandag –
Op de maandag staat alles in het teken van compositie. We gaan de gehele dag lekker fotograferen o.a.
* Getting ready met boudoir
* Dynamic Drone shoots
* Creatieve portretten in het prachtig oud Italiaans stadje Matera.

– Dinsdag –

De dinsdag de bonusdag, waarbij alles in het teken staat van het moment. Het wordt een echte journalistieke dag; eentje waarvoor je uit je comfort zone wordt gehaald. Spannend, maar een geweldige ervaring! Afhankelijk van de terugvlucht is dit alleen de ochtend en eventueel een gedeelte van de middag.

Wat heel belangrijk is dat dit een WORKshop is, wat betekent dat jullie volop de kans krijgen om heel veel te fotograferen, maar ook om alles te vragen!
destination-weddingphotographer-italy-bari044

Heb je een vraag of wil je graag deze workshop boeken? Neem contact met ons op!
de-beste-trouwfotografen-van-het-jaar004

ABOUT

Damon is al vele jaren een prominente fotograaf binnen de Nederlandse bruidsfotografie. De laatste jaren heeft hij zowel nationaal als internationaal een indrukwekkende lijst van prijzen mogen winnen:
Overall Winnaar bruidsfoto award 2016
Overall Winnaar Masters of Dutch Wedding Photography award 2015
Beste Trouwfotograaf van Nederland in 2014 (uitgeroepen door de NTBO)
2014 Top Ten Fearless Photographers Worldwide ranking
2014 Best of the Best Destination Wedding Photos Junebug Weddings
Spreker Fearless Conference Portugal 2016

 

 • Wat vonden andere studenten van de BIG workshop?

  “De workshop dagen waren fantastisch en de investering ervoor was het driedubbel dwars waard! Waarom? Ten eerste was het een enorme leerzame ervaring waar bij Damon ook echt de fijne kneepjes tot in detail uitlegt maar hij is ook een open boek zonder geheimen waar je met al je vragen terecht kunt en een eerlijk en leerzaam antwoord van krijgt en dat waardeer ik enorm!” Lees hier het complete (toffe) verhaal van Arno!

  “Begin februari volgde ik Damon’s tweedaagse ‘BIG’ workshop in de omgeving van Wassenaar en Leiden. Deze twee dagen heb ik niet zozeer mijn best gedaan met mijn camera om plaatjes te schieten van een bruidspaar, maar meer geluisterd en heel veel gekeken. Met een backpack vol met ingrediënten ging ik naar huis om vervolgens meteen mijn vriendin als proefkonijn te gebruiken. Want het is allemaal leuk en aardig, de goede uitleg van Damon en hoe hij het allemaal voor elkaar krijgt; het is vooral veel oefenen en prutsen met deze nieuwe ingrediënten! :-)”
  Lees het complete (geweldige) verhaal van Stephan hier!

  “Federer. Bolt. Messi. Woods. Sportsmen so renowned and so extraordinarily talented. Constantly pushing the limits and rewriting the rule- and history books. Adored and respected. Copied and envied. Although this next metaphor would make more sense in Dutch; if your brand of sports, like mine, is photojournalistic wedding photography, Damon Pijlman would (or should) make your list of greats.”
  You can read the whole storey by Jesse(that gave me goosebumbs) here

  “Whooow, na de tweedaagse BIG workshop van Damon Pijlman zit ik echt bomvol nieuwe energie. De Big Workshop is een workshop specifiek gericht op (journalistieke) trouwfotografie / bruidsfotografie.” Ga naar deze link voor de toffe blog van Marco Klompenmaker om te lezen wat hij vindt van de BIG workshop!

  “Begin Februari was het eindelijk zo ver, de tweedaagse workshop, samen met nog 14 andere fotografen. Wat was het tof en inspirerend.” Bekijk hier de gave blog van Naomi!

  “Ja super awesome natuurlijk! Fijne plek, goede communicatie vooraf (FB, mail e.d.) Fijne planning, lekker kunnen oefenen, iedereen is geholpen en kreeg aandacht. Ow en ook fijn dat je voor goed weer hebt gezorgd..”
  Geweldige blog van Danna van Look at me fotografie kan je hier bekijken
  “Supergaaf, erg inspirerend en motiverend, je enthousiasme en positiviteit is mooi om te zien (en motiveert ook echt!). Ik vond het erg gaaf omdat er goed werd geluisterd naar wat iedereens leerpunten waren. De opdrachten vond ik erg gaaf zoals ik al aangaf. Flitsen blijft een aandachtspunt voor mij, maar ik ben niet meer ‘bang’ om te flitsen en creatieve dingen uit te proberen!”

  “Super gaaf! Leerzaam met heel veel informatie! En vol energie, een echte inspiratiebron!”

  Details

  Inclusief:

  3 Overnachtingen in een mooie kamer op de locatie
  3x Ontbijt, 3x lunch, 3x diner en drankjes in koffie/thee pauzes tijdens de workshop
  Transfer van/naar luchthaven Brindisi (mits arriverend/vertrekkend met de aangegeven Ryanairvlucht)
  Exclusief:
  BTW 21%
  Vliegreis (van/naar Eindhoven vlieg je voor ±€150,- rechtstreeks op en neer met Ryanair)

  Heb je een vraag of wil je graag deze workshop boeken? Neem contact met ons op!

  Op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen, laat dan hier je gegevens achter. Subscribe to our mailing list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *