(best bekeken in landschapsmodus)

Day After Wedding Portugal Sintra Jochem & Ilse

Day After Wedding shoot in Portugal Sintra met Jochem & Ilse.

Na een geweldige trouwdag van het bruidspaar Jochem & Ilse in Oegstgeest sprongen wij in het vliegtuig voor de zogenaamde Day After Wedding Shoot naar Portugal Sintra.

Een aantal dagen na je huwelijk de portret foto’s maken geeft je veel meer rust op de  trouwdag zelf, je hoeft niet een lange tijd weg bij je dierbare familie en gasten en natuurlijk kan je de toruwfoto’s maken op geweldige  locatie’s in Europa.

Een grote garantie van mooi weer hadden wij natuurlijk in Portugal en gelukkig werden beloond met prachtige zons op en ondergangen.
Direct na aankomst reden wij naar prachtige plekjes in Sintra om de de zonsondergang  te fotograferen op het strand van Praia da Adraga.
Een prachtige golden hour volgde waarbij ik ook met de onderwater camera wat foto’s maakte.
De volgende dag weer vroeg op om de zonsopgang te fotograferen en na wat bruidsfoto’s die wij maakte in oude verlaten huizen was het springen in het zwembad de grote finale. Wat heb ik genoten van dit toffe en lieve stel!

 

Day After Wedding Portugal Sintra Jochem & Ilse

We had an exciting time in Sintra Portugal,  After the great wedding day  of Jochem & Ilse we flew  to the beautiful Sintra Portugal. Two amazing days with a great couple , fantastic weather on beautiful locations!

Day after weddings shoots are great because we can choose the best time for photo shoots on a relax way with no time pressure . I photographed at sunrise and sunset during the goldenhour.

 

 

3 gedachten over “Day After Wedding Portugal Sintra Jochem & Ilse”

 • Gert van der Plas

  Damon. I have seen, and more than once, all your posted blogs. This is one of my favourite.

  • Damon Pijlman

   Thank you so much!!!!!

 • Lissabon

  Prachtig! Wat een locatie ook 😮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *