(best bekeken in landschapsmodus)

Bruiloft Hooge Vuursche Elvira & Leo

Bruiloft Hooge Vuursche met een geweldig stel Elvira & Leo.

Al vanaf ons eerste kennismaking was er de bekende klik, een bruidspaar die dolverliefd is en er een geweldige bruiloft van wil maken met bruidsfoto’s die creatief  en artistiek mochten worden.
Een dag waar je als journalistieke trouwfotograaf helemaal blij van wordt de prachtige emoties vlogen ons om de oren.  Wederom een huwelijk waren alles op 1 locatie was gepland zo konden Eva & ik bij beide even langs komen voor de voorbereiding foto’s. een douche scene van de bruidegom en boudoir fotografie van de bruid was dan ook perfect in te plannen.

Na een mooie geëmotioneerd ontmoetings moment bij de trappen van Hooghe Vuursche werd op laatst moment dat door het regen de buiten trouw ceremonie niet door zou kunnen gaan.
Gelukkig heeft deze prachtige trouwlocatie een perfect trouwzaal en de huwelijks voltrekking werd zo passend en goed neergezet door  Marian van Ooijen (een mega aanrader!).

De receptie met het aansnijden van de bruidstaart volgde en waar wij het bruidspaar even 10 minuten leende voor de bruidsfoto’s zoals de foto in het blauw met de ringen.
De fotoshoot van het bruidspaar doen wij liever in snelle korte sessies waarbij je niet te lang weg bent bij je gasten en het zo veel spontaner en echte beelden oplevert.
Zo deden wij een portretsessie van 10 minuten tijdens de receptie en 10 minuten na het diner. De groepsfoto’s hebben wij natuurlijk ook gemaakt  ook dit doen wij snel en spontaan dit gebeurde na het taart aansnijden, wij raden aan om altijd een lijstje te maken met maximaal 10 groepjes  en die aan ons tegeven.

 

This wedding with Elvira & Leo was one great day, we loved every second of it taking picture with this beautiful and fun wedding couple! The day was filled with beautiful emotions of the couple family and friends.

Cause of the rainy weather the outdoor ceremony was no option but even though the ceremony was great! Our friend and great civil Marian van Ooijen prepared an outstanding speech that everyone touched emotionally!

With an amazing wedding location like the  Hooge Vuursche we didn’t had any problems to find some nice portrait spots.

Op de hoogte blijven van al onze ontwikkelen laat dan hier je gegevens achter. Subscribe to our mailing list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *