(best bekeken in landschapsmodus)

Bruidsfotografie Noordwijk in het Koffiehuis

Bruidsfotografie Noordwijk in het bruine café het Koffiehuis

Dewi & René, een leuk, knap en geweldig stel uit Noordwijk, gingen afgelopen zomer trouwen in het bruine café van Noordwijk: Het Koffiehuis. Daarna werd er leuk gefeest bij Strandtent de Koele Costa.

Na een oproep op facebook voor onze BIG workshops, waarbij ik op zoek was naar een verliefd stel dat op foto wilde, kreeg ik een mailtje van Dewi dat zij graag met haar vriend René ons slachtoffer wilde zijn. Wij hadden een hartstikke leuke dag en ik hoorde van hun unieke bruiloftsplannen. Ik was meteen enthousiast! Niet alleen omdat ze super leuk zijn, maar ook omdat ze gingen trouwen in een café en gingen feesten bij de Koele Costa; locaties waar ik als trouwfotograaf niet vaak kom.

En wat was het gaaf! De hele trouwdag stond vol van unieke trouwlocaties. Na een ochtend van ontspannen voorbereidingen was de ontmoeting in de vuurtoren en daarna de fotoshoot bij een autosloop. De trouwceremonie was persoonlijk en emotioneel, doordat de oom van Dewi de ceremonie leidde en haar moeder een mooie speech hield.De borrel en heerlijke tapas was bij Mainstreet, waarna wij allen lopend naar de Koele Costa gingen. Perfect, want zo konden wij een fotosessie met ondergaande zon maken doen bij ondergaande zon.

Heel veel dank gaat naar onze geweldige gast-secondshooter Els Korsten!

En natuurlijk ook naar Dewi & René; dankjewel dat wij mochten meegenieten van jullie geweldige dag!

Lieve groet,

Damon

 

Zijn jullie enthousiast geworden van onze bruidsfotografie en op zoek naar een bruidsfotograaf? Hebben jullie een vraag of willen jullie weten of wij beschikbaar zijn voor jullie huwelijk in 2017/2018? Neem gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van al onze ontwikkelen, laat dan hier je gegevens achter. Subscribe to our mailing list

Eén gedachte over “Bruidsfotografie Noordwijk in het Koffiehuis”

  • Fotobox mieten Wien

    Nice pictures!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *