(best bekeken in landschapsmodus)

bruiloft italië bruidsfeest delft bruidsfotografie huize ter werve bruidsfotografie De Lindenhof in Delft bruiloft Landgoed Te Werve

Beste Bruidsfotografie van 2016

Highlight slideshow “What We Did Last Summer”

Hierbij onze Beste Bruidsfotografie van 2016 Highlight Slidshow!

Het was een fantastisch brudisfotografie jaar waarin wij van Aruba naar Italië vlogen, van Portugal naar Zuid-Frankrijk , maar ook mooie, persoonlijke bruiloften beleefden in de achtertuin. Van grote huwelijken met 300 gasten tot intieme bruiloften met slechts 10 gasten; het was een geweldig jaar waarbij wij verkozen zijn tot Beste Trouwfotograaf van Nederland door de meeste publieks- en jurystemmen te ontvangen!

Dit jaar zijn wij volop bezig geweest met experimenteren om bruidsparen een nog betere herinnering te geven aan hun huwelijk en zo kwamen wij uit bij ‘Dynamic Stills’!
‘Dynamic Stills’ zijn filmbeelden die wij tussendoor maken als wij aan het fotograferen zijn; een uniek concept! Het is ons gelukt om tegelijk te filmen, professionele geluidsopnames te maken en ook nog eens te fotograferen. Deze taak is vooral weggelegd voor Damon, die dit de hele dag verzorgt, maar hij wordt natuurlijk ondersteund door Eva en onze nieuwe aanwinst Daniël.

Het voelt alsof onze fotobeelden eindelijk écht tot leven komen en hierdoor de bruidsreportages nóg meer impact hebben. Wij werden zelf al emotioneel toen we de eerste keer de audio-opnames hoorden bij de foto- en filmbeelden (om eerlijk te zijn hoorde ik voorheen de speeches niet ;)). Het bruidspaar was ook geraakt door het totale plaatje; ze wisten niet meer precies wat er tijdens de speeches was gezegd en daardoor werd onze reportage nóg waardevoller. Een absolute must! Dit is hoe wij ons doel (de allerbeste herinneringen voor onze bruidsparen) nog beter kunnen bereiken. Fotografie blijft ons hoofdvak, maar is aangevuld met de audio en filmbeelden vanaf 2017 beschikbaar voor al onze bruidsparen en…wowww, wij kunnen nu al niet wachten!

Geniet van onderstaande slideshow!

2 gedachten over “Beste Bruidsfotografie van 2016”

  • Britt

    Heel heel heel erg gaaf! Kannie wachten op de 2017 versie! (y)

    Groet. Britt

    • Damon Pijlman

      dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *